Medialle

Ropecon on Euroopan suurin epäkaupallinen pelifestivaali, joka järjestetään 22. kerran Espoon Otaniemessä. Ropeconissa käy vuosittain yli 3500 kävijää pelaamassa roolipelejä, keräilykorttipelejä, miniatyyripelejä ja lautapelejä, larppaamassa, seuraamassa puheohjelmaa tai osallistumassa työpajoihin.

Ropecon 2015 –tapahtumaan teema on Matka. Matka voi olla fyysinen etäisyys kahden sijainnin välillä, mutta myös kasvukertomus tai tutustuminen uusiin kulttuureihin, maailmoihin tai ajatuksiin. Koska matka on usein paljon enemmän kuin siirtyminen lähtöpisteestä määränpäähän, on matkalla oleminen usein tärkeämpää kuin matkan päätepisteeseen saapuminen. Matkustaminen eri maailmoissa ja erilaisin välinein on yleinen teema peleissä ja joskus matkalle päädytään jopa vahingossa.

Tänä vuonna Ropecon-pelifestivaalin kunniavieraina on Michelle Nephew, joka Michelle Nephew on työskennellyt Atlas Gamesilla yli 15 vuotta ja on sinä aikana ollut mukana yli sadan roolipelikirjan, korttipelin ja lautapelin kehittämisessä. Ropecon 2015 -tapahtuman toinen kunniavieras julkistetaan myöhemmin.

Lisää kunniavieraista

Akkreditoidu tapahtumaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiedotus@ropecon.fi , mainitsethan viestissäsi seuraavat tiedot:

  •    Nimi
  •    Edustamasi media
  •    Puhelinnumero

 

Toivomme myös, että kerrot millaista juttua olet suunnittelemassa. Ilmoita myös mahdollinen kuvaaja. Kunniavieraiden haastattelut pyydämme tiukan aikataulun takia varaamaan etukäteen. Saavuttuasi tapahtumapaikalle sinua auttaa parhaansa mukaan sekä tapahtuman tiedotus että infotiski.

 

Yhteystiedot:

tiedotus@ropecon.fi

+358-50-3385 159 / Eino Partanen